Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ BASKET  ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
 
ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ " ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ " ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-02-2014 , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ , ΕΓΙΝΕ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ BASKET  A.O. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( AOΠ )  ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ .
 
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Κος ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Κος ΠΑΧΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Κος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ , Ο ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σ.Α.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ BASKET Κος ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Κο ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
 
 ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ,
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΡΔΟΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Κος ΖΑΓΓΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Κα ΡΟΚΟΥ ΑΝΝΑ ,
ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ .
 
ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Σ.Α. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ Κος ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  BASKET  ΤΟΥ Α.Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  Κο ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ BASKET  ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ .