Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε στην Νικήτη Χαλκιδικής το 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Χ..
Κατά την τελευταία ημέρα των αγώνων και στο ημίχρονο του τελευταίου παιχνιδιού διεξήχθη ο διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο συμμετείχαν οκτώ αθλήτριες. Το τίτλο κατέκτησε η Τζένη Μάρκου της Ε.Σ.Κ.Α.
Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. Βασίλης Ελευθεριάδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και όλους τους προπονητές Ομοσπονδιακούς και Περιφερειακούς για την βοήθεια τους. Στην συνέχεια μίλησαν ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Μάντσιος Αθανάσιος , ο Πρόεδρος Επιτροπής ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. κ. Γιάννης Κουτραφούρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κ. Πασσαλής Γεώργιος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κορασίδων κ. Γιώργος Βελισσαράκος.
Τέλος  πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.
Στην νικήτρια του διαγωνισμού τριπόντων Τζένη Μάρκου της ΕΣΚΑ  το Κύπελλο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κ. Πασσαλής Γεώργιος.
Στην Καλύτερη πεντάδα που αποτελούταν από τις αθλήτριες:
Ελένη Κυρατζή ( ΕΚΑΣΔΥΜ)
Ελευθερία Ακριβού ( ΕΚΑΣΚ)
Χριστίνα Κήτσιου ( ΕΣΚΑ)
Θεοδώρα Πλάτσα ( ΕΚΑΣΚΕΜ)
Φουράκη Στέλλα ( ΕΣΚΑ)  την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Θανάσης Μάντσιος
Στην πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων Ελευθερία Ακριβού της ΕΣΚΑ το αναμνηστικό παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Γεώργιος Αρναούτογλου.
Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν ακόμη ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Κουτσός Μιχάλης, ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Κ. κ. Τσαγκρώνης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος, , ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. κ. Σαββίδης Λάζαρος αρκετά από τα μέλη Επιτροπής αναπτυξιακού της Ε.Ο.Κ. και ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. κ. Λελεγιάννης Δημήτριος.